Polovni delovi za LANCIA vozila!

Lancia novi i polovni orginal delovi moguća dostava i ugradnja.

Lancia polovni delovi Beograd

Polovni delovi za Lancia vozila

U ponudi imamo nove i polovne orginalne delove za Lancia voizla. Nudimo usluge ugradnje i dostave na kućnu adresu.

Lybra, Dedra, Kappa, Thema, Delta, Ypsilon, MUSA, NOVA MUSA

O nama - FIAT/LANCIA - Auto otpad PANTA

Auto otpad PANTA postoji dugi niz godina. Strpljivo gradimo svoj imidž kao pouzdanog partnera kroz pružanje visoko profesionalnih usluga. Dostupni smo svakoga dana i uvek smo spremni da pronađemo rešenje za Vas i Vaše vozilo.

Imamo specijalizovanu ponudu za Fiat i Lancia vozila. To podrazumeva širok asortiman novih i polovnih delova čija se ispravnost posebno testira kako bi klijenti uvek dobili potreban deo besprekorne ispravnosti i funkcionalnosti. Baš je ovo razlog zašto se ljudi uvek odlučuju da iznova koriste naše usluge.

S ponosom naglašavamo da pored kvalitetnih delova, širok izbor je ono što nas izdvaja od konkurencije. Uvek ste sigurni da ćemo u najkraćem roku dostaviti traženi deo kao i pružiti najcelishodniji savet za Vaš problem. Na ovaj način naši klijenti dobijaju kompletnu uslugu i štede vreme koje bi inače izdvojili za rešavanje svog problema.

Modeli vozila u našoj ponudi su: Fiat Tipo, Fiat Tempra, Fiat Marea, Fiat Panda (nova), Fiat Multipla, Fiat Linea, Fiat Bravo, Fiat Brava (i novi), Fiat Punto I II III, Zastava 10, Fiat 500, Fiat Punto Classic, Fiat Croma (novi), Fiat Fiorino, Fiat Stilo, Fiat Grande Punto, Lancia Lybra, Lancia Dedra, Lancia Kappa, Lancia Thema, Lancia Delta, Lancia Ypsilon.

Najpovoljnije cene i veliko iskustvo

Naše iskustvo u poslovanju, kvalitet naših usluga, povoljne cene i profesionalan pristup svakom klijentu, garancija su našeg kvaliteta. Ujedno, to su i razlozi konstantnog rasta broja naših klijenata i poslovnih partnera. Nadamo se da ćete prepoznati naš servis kao pravog i ozbiljnog partnera i dati nam priliku da opravdamo ukazano poverenje i pokažemo sve naše mogućnosti.

Polovni Automobili

Pogledajte našu ponudu na sajtu polovniautomobili.com

Otkupi ispravnih, neispravnih i havarisanih vozila
kao i vozila na strane tablice.

Vršimo i otkup vozila marke Fiat i Lancia. Garantujemo dobre cene i korektan odnos. Otkupljujemo ispravna i neispravna vozila, kao i havarisana vozila i vozila sa stranim tablicama

063 064